torstai 25. elokuuta 2011

The Sims Social

Vuonna 2000 ilmestyi tietokonepeli nimeltään The Sims, joka on jo 11 vuoden ajan haaskannut ihmisten arvokasta elämää, vetäen heidän auringon lämpöstä hämäriin sisätiloihin suoraan näyttöpäätteen eteen. Neljän vuoden jälkeen internetin taianomaiseen maailmaan avautui pieni ja vaatimaton sivusto, nykyään vähemmän pieni ja vielä vähemmän vaatimaton Facebook. 11 vuotta The Sims, ja 7 vuotta Facebook ovat tasaisesti vuorotellen rohmunnet ihmisten vapaa-aikaa. Jos et pelaa The Simsiä, olet Facebookissa. Vice versa.

Nyt joku s**t*n*n p*ru keksi yhdistää nämä kaksi, tehden elämästä niin hankalaa, että tämäkin hämmentynyt Sims-bloggaaja jo itkee vihreitä plumbbobeja. The Sims Social poikkeaa muista The Sims-peleistä paljon, mutta yksi hyvin merkittävä, simsmäinen piirre siltäkin löytyy; se koukuttaa.

Pelattavuudeltaan The Sims Social muistuttaa hyvin paljon muitakin facebookin pelejä; pelaat silloin kun palkissa on energiaa, suoritat tehtäviä keräämällä tilpehööriä, ja pidät suhteita yllä naapureihin. Okei, tuo pätee ehkä kaikkiin maailman peleihin, mutta jos olet pelannut paljon facebookin pelejä, ymmärrät varmasti heti mitä tarkoitan. Muihin Simseihin pelin yhdistää pääasiassa kahdesta syystä; musiikit/äänet/puhe, sekä Johanna Goottila.

Kyllä! Tämä The Simsin luojien kultatyttö toimii The Sims Socialin oppaana.



Tulipas jotenkin mainostyyppinen/virallinen/tärkeilevä blogiteksti :--D Olen about 6 tuntia ollut koneella ja 98% siitä ajasta pelannut yllä mainittua peliä. Aivot lyö tyhjää.

Tööt tööt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti